"Olemme niin kiitollisia, että olemme joksikin aikaa tuoneet Agitolta sairaanhoitajia, jotta olemme voineet vapauttaa osastolla työskenteleviä sairaanhoitajiamme."

 

Työskentele meille

Me Agitolla työskentelemme terveydenhuollon sairaanhoitajien henkilöstön ja rekrytoinnin parissa. Jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt tilapäisenä sairaanhoitajana, autamme sinua koko prosessin ajan. Työskentelyn aloittaminen kauttamme on erittäin helppoa - ilmoitat vain kiinnostuksesi täällä lomakkeellamme tai soitat puhelinnumeromme kautta. Sitten sinun on keskusteltava yhden konsulttipäällikkömme kanssa, joka auttaa sinua edelleen.


Kun työskentelet palkkasairaanhoitajana kauttamme Agitossa, sinulla on aina henkilökohtainen ja osaava konsultointipäällikkö, joka varmistaa sinulle joustavuuden ja ammattitaitoisen hoidon. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun saat erinomaista palvelua kokeneilta konsulttipäälliköiltämme. Meille Agitolle on tärkeää, että koet omaa osaamistasi vastaavan palkan. Tarjoamme aina hyvät palkkiot, OB-lisät ja palkka saapuu turvallisesti, nopeasti ja turvallisesti tilillesi.


Kun tulet töihin kauttamme, tarjoamme sujuvan ja yksinkertaisen ajanraportoinnin, jotta sinulla viestintähoitajana on mahdollisimman sujuva ja joustava työympäristö. Huolehdimme siitä, että olet Agiton henkilökunnan sairaanhoitajana tyytyväinen toimeksiannostasi. Kun työskentelet Agiton palveluksessa sairaanhoitajana, tulemme säännöllisesti ulos työpaikallesi juttelemaan kanssasi ja kuulemaan, miltä sinusta tuntuu töissä. Katamme koko Ruotsin, joten riippumatta siitä, missä työskentelet, tulemme tapaamaan sinut. Seuraamme säännöllisesti myös työympäristöä paikoissa, joissa meillä on palkattuja sairaanhoitajiamme, jotta voimme olla varmoja, että sinulla on hyvä työtilanne.

Riippuen siitä, missä, kuinka paljon ja kuinka kauan haluat työskennellä, voimme räätälöidä sinulle sopivan palvelun. Tiedät, että autamme myös asumisessa, missä haluat työskennellä - ja matkoilla sinne. Tavoitteemme on, että voit tuntea vapauden ja joustavuuden työskennellessäsi kauttamme - olemme aina täällä, jotta voit kysyä ja pyytää meiltä apua missä tahansa elämäntehtävässäsi sattuvissa tilanteissa. Voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia, niin vastaamme mahdollisimman pian.


Markkinoiden parhaita toimijoita tekee meistä se, että teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme räätälöityjä toimeksiantoja ja todella hyvän palkkion. Agiot heijastelee voimassa olevia työehtosopimuksia, mikä tarkoittaa, että saat henkilökunnan sairaanhoitajana hyvän työeläkkeen, mahdollisuuden palkanvaihtoon sekä mahdollisuuden hyvinvointirahaan.

 

Hae henkilöllisyyttä terveydenhuollossa

Ruotsiin töihin pääset seuraavasta linkistä. Huomioi, että maksun suorittaminen on tärkeää, koska muuten hakemusprosessi ei käynnisty.

https://legitimation.socialstyrelsen.se/sv/utbildad-inom-eu-eller-ees/ansokan

Valtuutus ja lisenssi

Norjaan töihin pääset seuraavasta linkistä. On tärkeää, että suoritat maksun, koska muuten hakuprosessi ei käynnisty.

https://helsedirektoratet.no/autorisasjon-utdanning-og-godkjenning/autorisasjon-og-lisens

Rekisteröidy sairaanhoitajaksi