"Olemme niin kiitollisia ottaessamme joksikin aikaa sairaanhoitajia Agitolta, jotta olemme voineet keventää omien työntekijöidemme työtä osastolla."

 

Työskentele meille

Me Agitolla työskentelemme terveydenhuollon henkilöstön ja rekrytoinnin parissa. Jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt vuokrahoitajana, autamme sinua koko prosessin ajan. Työskentelyn aloittaminen kauttamme on erittäin helppoa - ilmoitat vain kiinnostuksesi yhteydenottolomakkeella tai soitat meille. Sen jälkeen keskustelet rekrytoijamme kanssa, joka auttaa sinut eteenpäin.


Kun työskentelet vuokrahoitajana kauttamme Agitossa, sinulla on aina henkilökohtainen ja osaava yhteyshenkilö, joka varmistaa. joustavan ja ammattitaitoisen yhteydenpidon kanssasi. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun saat erinomaista palvelua kokeneilta rekrytoijiltamme. Meille Agitolla on tärkeää, että kssat omaa osaamistasi vastaavan palkan. Tarjoamme aina hyvän korvauksen, vuorolisät ja palkka saapuu, nopeasti ja turvallisesti tilillesi.


Kun tulet töihin meille, tarjoamme sujuvan ja yksinkertaisen aikaraportoinnin, jotta sinulla vuokrahoitajana on mahdollisimman sujuva ja joustava työympäristö. Huolehdimme siitä, että olet Agiton sairaanhoitajana tyytyväinen toimeksiantoosi. Kun työskentelet Agiton palveluksessa sairaanhoitajana, tulemme säännöllisesti työpaikallesi juttelemaan kanssasi ja kuulemaan, miten työpaikalla sujuu. Katamme koko Ruotsin, joten riippumatta siitä, missä työskentelet, tulemme tapaamaan sinua. Seuraamme säännöllisesti myös työympäristöä paikoissa, joissa meillä on sairaanhoitajia, jotta voimme olla varmoja, että sinulla on hyvä työympäristö.

Riippuen siitä, missä, kuinka paljon ja kuinka kauan haluat työskennellä, voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin. Tiedäthän, että autamme myös asumisen järjestämisessä siellä, missä haluat työskennellä sekä matkoissa. Tavoitteemme on, että voit tuntea vapauden ja joustavuuden työskennellessäsi kauttamme - olemme aina täällä, jotta voit kysyä ja pyytää meiltä apua missä tahansa elämässäsi sattuvissa tilanteissa. Voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia, vastaamme mahdollisimman pian.


Markkinoiden parhaita toimijoita meistä tekee se, että teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme räätälöityjä toimeksiantoja ja todella hyvän korvauksen. Agito seuraa voimassa olevia työehtosopimuksia, mikä tarkoittaa, että saat sairaanhoitajana hyvän työeläkkeen, mahdollisuuden palkanvaihtoon sekä mahdollisuuden hyvinvointirahaan.

 

Hae laillistamista terveydenhuollossa

Pääset töihin Ruotsiin seuraavasta linkistä. Huomioi, että maksun suorittaminen on tärkeää, koska muuten hakemusprosessi ei käynnisty.

https://legitimation.socialstyrelsen.se/sv/utbildad-inom-eu-eller-ees/ansokan

Valtuutus ja lisenssi

Pääset töihin Norjaan seuraavasta linkistä. On tärkeää, että suoritat maksun, koska muuten hakuprosessi ei käynnisty.

https://helsedirektoratet.no/autorisasjon-utdanning-og-godkjenning/autorisasjon-og-lisens

Rekisteröidy sairaanhoitajaksi