Laatupolitiikka

Agito Sverige AB (ulkoistetuilla prosesseilla Tanskassa, Norjassa ja Suomessa) myötävaikuttaa tehokkaalla resurssien ja asiantuntemuksen yhteensovittamisella asiakkaan lyhyen ja pitkän aikavälin tarpeisiin parantaakseen pohjoismaisen terveydenhuollon saavutettavuutta ja sitä, että useammat potilaat saavat parempaa hoitoa.

Laatupolitiikkamme ottaa huomioon ehdot organisaationa. Strategista painopistettämme tulee tukea laadukkaassa työssämme. Säännöllisen laatutyömme tulee jatkua jatkuvalla parannuksella ja tunnistaa tarvittavat resurssit tyydyttävän asiakas- ja konsulttityytyväisyyden saavuttamiseksi.

 

Varmistaaksemme, että liiketoiminta säilyttää korkean laadun, täyttää vaatimukset ja teemme jatkuvasti työtä laadunhallintajärjestelmän parantamiseksi, toimimme seuraavien avainsanojen mukaisesti; LÄHYYS, YKSITYISYYS, KUNNIAHNI. Tällä tavalla selvennämme näitä avainsanoja:

Meidän on osoitettava asiakkaillemme ja konsulteillemme suurta joustavuutta ja käytettävyyttä.

Tarjoamme turvallisen ja varman rekrytointipalvelun ottamalla aktiivisen roolin ja auttamalla koko prosessissa.

Työskentelemme henkilökohtaisella viestinnällä rakentaaksemme pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaidemme ja konsulttiemme kanssa.

Omistautuneella henkilöstöllämme tulee olla hyvä pätevyys suorittamissaan tehtävissä.