ALOITA OMA?

Työskentelemme parhaiden kanssa ja autamme sinua koko matkan ajan

 

Aloita omasi jo tänään!

Ajatteletko mahdollisesti oman yrityksen perustamista? Fiksu! Omana olemisella on todellakin etunsa. Oman aloittaminen voi kuitenkin olla ylivoimaista ja aika voi tuntua lyhyeltä. Siksi me Agitolla olemme kehittäneet aloita oma -paketin sinulle, joka kaipaat apua ja ohjausta. Autamme yrityksen perustamisessa, neuvomme eläkesäästämiseen ja kirjanpitoon sekä autamme löytämään sinulle sopivat toimeksiannot.

Lääkärina meidän kanssamme haluamme sinun keskittyvän siihen, missä olet paras - eli tarjoamaan hoitoa, ja anna meidän auttaa sinua muussa. Työskentelemme kirjanpidon ja eläkkeiden parhaiden kanssa ja tuemme sinua koko matkan!

Ota yhteyttä ja aloita oma konsultaatio jo tänään! 

 

Saat tämän

• Neuvoja oman aloittamiseen

• Tuki yrityksen tyypin valinnassa ja edetessä

• Myyvä yhteyshenkilö, joka auttaa sinua löytämään toimeksiantoja

• Auta hinnoittelussa osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

• Eläkeneuvonta: Analysoi ja varmista, että sinulla on oikea vakuutusturva ja eläketaso

• Tarkista aikaisemmat työeläkevakuutukset ja että valintasi ovat tämänhetkisten mieltymystesi mukaisia

• Arvioi, tarvitseeko sinun laajentaa vakuutusturvaasi.  

Omaksi olemisen edut

Yrittäjänä voit itse valita toimeksiannon, saada suuremman osuuden korvauksesta ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen, kuinka paljon (tai vähän) haluat työskennellä. Joustavuuden ja korkeamman palkkion lisäksi sinulla on mahdollisuus vähentää yritykseltäsi siitä, mitä voit käyttää yrityksessä. Se voi olla esimerkiksi tietokone tai puhelin, jota voit käyttää yrityksesi hallinnossa. Itsenäisellä ammatinharjoittajalla on siis monia etuja, joista osa kuitenkin vaihtelee valitsemasi yrityksen mukaan. Jos päätät perustaa osakeyhtiön, on olemassa tiettyjä veroetuja, jotka voivat olla eduksesi, mutta vaativat myös jotain enemmän ex-osakepääoman osalta.  

 

Osakeyhtiö

Osakeyhtiön voi perustaa itse tai useamman henkilön kanssa. Osakeyhtiön perustamiseen tarvitaan vähintään 25 000 kruunun osakepääoma. Näistä varoista voi ostaa enintään 50 % yhtiön mahdollisesti tarvitseman omaisuuden ostoon, loppuosa liittyy osakepääomaan ja säilyy yhtiössä niin kauan kuin yhtiö toimii. Tämä osakepääoma on yleensä ainoa taloudellinen vastuusi, eli se, mitä voit maksaa, jos yrityksellä on velkoja.

Yksityinen asia

Jos haluat perustaa yrityksen yksin, yksityisyritykset voivat sopia sinulle. Täällä et tarvitse pääomaa yrityksen perustamiseen, vaan olet henkilökohtaisesti vastuussa yrityksestä sen velkojen perusteella, joita yritys ottaa. Raja henkilökohtaisen ja yrityksen talouden välillä ei siis ole selvä.

Kauppayhtiöt ja kommandiittiyhtiöt

Jos teitä on useita, jotka haluavat perustaa yrityksen, myös kauppayhtiöt ovat vaihtoehto. Täälläkään ei tarvita pääomaa ja olet henkilökohtaisesti vastuussa yrityksen veloista. Vastuu jakautuu tasaisesti yritysten omistajien kesken. Kommandiittiyhtiöt ovat toinen vaihtoehto, jossa henkilön on oltava täysin vailla henkilökohtaista vastuuta kommandiittiyhtiön veloista.