LÄÄKÄRI

Oletko valmis uusiin haasteisiin?


Rekisteröidy lääkäriksi


Jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt keikkalääkärinä, autamme sinua koko prosessin ajan. 


"Minulla on joku, joka ottaa minuun yhteyttä ympäri vuorokauden, jos on jotain"

Tapaa Torgny Jeppsson, yksi Agiton monista lääkäreistä.


"Minulle se on täydellistä, koska voin tehdä töitä milloin haluan ja missä haluan"

Tapaa Stefan Bratell, yksi Agiton monista lääkäreistä.

Työskentele meille


Me Agitolla työskentelemme terveydenhuollon lääkäreiden henkilöstön ja rekrytoinnin parissa. Jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt keikkalääkärinä, autamme sinua koko prosessin ajan. Työskentelyn aloittaminen kauttamme on erittäin helppoa - ilmoitat vain kiinnostuksesi täällä lomakkeellamme tai soitat meille. Sen jälkeen keskustelet rekrytoijamme kanssa, joka auttaa sinut eteenpäin.


Kun työskentelet keikkalääkärinä tai toisin sanoen vuokralääkärinä meidän kauttamme, varmistamme aina, että sinulla on henkilökohtainen ja osaava yhteyshenkilö, joka varmistaa, että sinulla on mahdollisimman hyvä olla töissä. Tämä sisältää joustavuuden, ammattitaitoisen huolenpidon ja sen, että sinä työntekijänä saat ainutlaatuisen osaamisesi mukaisen palkan. Rekisteröidyt vain tietokantaamme tällä verkkosivulla olevalla lomakkeellamme.


Huolehdimme siitä, että olet Agiton kautta vuokralääkärinä tyytyväinen toimeksiannostasi. Kun työskentelet Agiton keikkalääkärinäu, tulemme säännöllisesti työpaikallesi juttelemaan kanssasi ja kuulemaan, miten työpaikalla sujuu. Katamme koko Ruotsin, joten riippumatta siitä, missä työskentelet, tulemme tapaamaan sinua. Seuraamme säännöllisesti myös työympäristöä paikoissa, joissa meillä on palkattuja lääkäreitä, jotta voimme olla varmoja, että sinulla on hyvä työympäristö.


Tarjoamme aina hyvän korvauksen, vuorotyölisät ja palkka saapuu turvallisesti ja nopeasti tilillesi. Tarjoamme sujuvaa ja yksinkertaista aikaraportointia, jotta saat keikkalääkärinä, hoitajana tai sosionomina aina korkean palkkasi sopimuksen mukaan.


Riippuen siitä, missä, kuinka paljon ja kuinka kauan haluat työskennellä, voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin. Tiedäthän, että autamme myös asumisen järjestämisessä siellä, missä haluat työskennellä sekä matkoissa. Tavoitteemme on, että voit tuntea vapauden ja joustavuuden työskennellessäsi kauttamme - olemme aina täällä, jotta voit kysyä ja pyytää meiltä apua missä tahansa elämässäsi sattuvissa tilanteissa. Voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia, vastaamme mahdollisimman pian.

Jos siis lääkärinä, keikkalääkärinä tai vuokralääkärinä etsit uutta toimeksiantoa korkealla palkalla, olemme oikea yritys sinulle. Meillä on suuri joukko mukavia työntekijöitä, jotka työskentelevät sen eteen, että saat parhaan mahdollisen uuden työpaikan. Tavoitteemme on, että voimme tarjota sinulle täydellisen toimeksiannon kaikkialla maassamme.