LÄÄKÄRI

Oletko valmis uusiin haasteisiin?


Rekisteröidy lääkäriksi


Jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt palkkalääkärinä, autamme sinua koko prosessin ajan. 


"Minulla on joku, joka ottaa minuun yhteyttä ympäri vuorokauden, jos on jotain"

Tapaa Torgny Jeppsson, yksi Agiton monista lääkäreistä.


"Minulle se on täydellinen, koska pääsen töihin milloin haluan ja missä haluan"

Tapaa Stefan Bratell, yksi Agiton monista lääkäreistä.

Työskentele meille


Me Agitolla työskentelemme terveydenhuollon lääkäreiden henkilöstön ja rekrytoinnin parissa. Jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt palkkalääkärinä, autamme sinua koko prosessin ajan. Työskentelyn aloittaminen kauttamme on erittäin helppoa - ilmoitat vain kiinnostuksesi täällä lomakkeellamme tai soitat puhelinnumeromme kautta. Sitten sinun on keskusteltava yhden konsulttipäällikkömme kanssa, joka auttaa sinua edelleen.


Kun työskentelet palkkalääkärinä tai toisin sanoen välittäjälääkärinä meidän kauttamme, varmistamme aina, että sinulla on henkilökohtainen ja osaava konsultointipäällikkö, joka varmistaa, että sinulla on mahdollisimman hyvä olo työssä. Tämä sisältää joustavuuden, ammattitaitoisen huolenpidon ja sen, että sinulla työntekijänä saat ainutlaatuisen osaamisesi mukaisen palkan. Rekisteröidyt vain tietokantaamme tällä verkkosivulla olevalla lomakkeellamme.


Huolehdimme siitä, että olet Agiton kautta henkilöstölääkärinä tyytyväinen toimeksiannostasi. Kun työskentelet Agiton palkkalääkärinä, tulemme säännöllisesti ulos työpaikallesi juttelemaan kanssasi ja kuulemaan, miltä sinusta tuntuu työpaikalla. Katamme koko Ruotsin, joten riippumatta siitä, missä työskentelet, tulemme tapaamaan sinut. Seuraamme säännöllisesti myös työympäristöä paikoissa, joissa meillä on palkattuja lääkäreitä, jotta voimme olla varmoja, että sinulla on hyvä työtilanne.


Tarjoamme aina hyvät palkkiot, OB-lisät ja palkka saapuu turvallisesti, nopeasti ja turvallisesti tilillesi. Tarjoamme sujuvaa ja yksinkertaista aikaraportointia, jotta saat viestintälääkärinä, hoitajana tai sosiologian konsulttina aina korkean palkkasi sopimuksen mukaan.


Riippuen siitä, missä, kuinka paljon ja kuinka kauan haluat työskennellä, voimme räätälöidä sinulle sopivan palvelun. Tiedät, että autamme myös asumisessa, missä haluat työskennellä - ja matkoilla sinne. Tavoitteemme on, että voit tuntea vapauden ja joustavuuden työskennellessäsi kauttamme - olemme aina täällä, jotta voit kysyä ja pyytää meiltä apua missä tahansa elämäntehtävässäsi sattuvissa tilanteissa. Voit aina soittaa tai lähettää meille sähköpostia, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Jos siis lääkärinä, palkkalääkärinä tai välilääkärinä etsit uutta toimeksiantoa korkealla palkalla, olemme oikea yritys sinulle. Meillä on suuri joukko mukavia työntekijöitä, jotka työskentelevät sen eteen, että saat parhaan mahdollisen työn uudessa työpaikassasi. Tavoitteemme on, että voimme tarjota sinulle täydellisen toimeksiannon kaikkialla maassamme.