"Minusta on hauskaa työskennellä sairaanhoitajien kanssa."

Tapaa Agiton rekrytoija, Ulf Olsson

AGITO

Tarjoamme terveydenhuoltopalveluita julkisille ja yksityisille asiakkaille Ruotsissa ja Norjassa. Toimitamme palveluitamme sairaanhoitopiireille, kunnille ja yksityisille hoitoalan tarjoajille.

Me Agitolla etsimme jatkuvasti uusia lääkäreitä ja sairaanhoitajia, jotka haluavat olla osa tiimiämme! Meillä on sopimuksia 20:n Ruotsin sairaanhoitopiirin kanssa, neljän Norjan sairaanhoitopiirin kanssa, noin 120 kunnan kanssa Ruotsissa, noin 10 kunnan kanssa Norjassa sekä useita ainutlaatuisia yhteistyösopimuksia maiden suurimpien yksityisten toimijoiden kanssa. Olemme vuosien aikana rakentaneet uskottavuutta kumppaneidemme keskuudessa vuoden 2001 alusta lähtien, ja parasta, mitä tiedämme, ovat tyytyväiset konsultit ja yritykset.

Tarjoamme hyvän palkan ja teemme töitä joka viikko varmistaaksemme, että kokemus Agiton kanssa ja sen ympäristössä on paras sekä konsultille että asiakkaalle.

  

Toimeksiannon tyyppi

Meillä on pidempiä, mutta myös lyhyempiä toimeksiantoja. Tämä tarkoittaa, että voit työntekijänä valita, miten haluat työskennellä. Jos haluat työskennellä yhdessä ja samassa paikassa pidemmän aikaa, autamme sinua siinä. Meille tärkeintä on, että olet tyytyväinen. Joten riippumatta siitä, haetko yksittäisiä viikkoja vai haluatko työskennellä pidempään, olemme mielellämme yhteyksissä sinuun.

Voit ilmaista kiinnostuksesi täällä sivustollamme rekisteröityäksesi  lääkäriksi, vuokrahoitajaksi tai muuksi hoitohenkilöstöksi, ja yksi ystävällisistä työntekijöistämme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Sinulle, joka haluat palkata henkilöstöä tai rekrytoida

Haluatko tietää, miten henkilöstön palkkaaminen Agiton kautta toimii? Ehkä haluat palkata pätevää henkilökuntaa terveydenhuoltoon? Me Agitolla autamme sinua työllistämään ääkäreitä, sairaanhoitajia, kätilöitä ja muuta hoitohenkilökuntaa helposti ja nopeasti. Autamme sinut tämän joskus monimutkaisen prosessin läpi.

Henkilöstö

Meillä Agitolla on jatkuvasti kasvava tietokanta pätevistä työntekijöistä, jotka etsivät terveydenhuolto- ja hoitotehtäviä kaikkialta Ruotsista, mutta koska olemme pikemminkin skandinaavinen kuin ruotsalainen yritys, meillä on tietokanta työntekijöistä, jotka etsivät hyviä työpaikkoja kaikkialta Skandinaviasta. . Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja kuinka voimme auttaa sinua täyttämään työvoimatarpeen joko tänään tai tulevaisuudessa.

Rekrytointi

Suuri plussa Agiton käytössä ja alan ainutlaatuisuus on se, että erottelemme rekrytointitoimeksiantomme henkilöstötehtävistämme. Tämä tarkoittaa käytännössä sinulle asiakkaana sitä, että jos sinusta tuntuu, että olet löytänyt tehtävään oikean henkilön, annamme sinun palkata kyseisen henkilön meidän kauttamme.

Kuten me kaikki tiedämme, rekrytointiprosessi voi olla erittäin pitkä ja kallis. Annamme rekrytointiprosessin aina viedä vaaditun ajan, emmekä kiirehdi tekemään päätöksiä. Sillä välin voimme auttaa sinua löytämään sopivan hakijan tehtävään, kunnes olet löytänyt täydellisen ehdokkaan.

Rekrytointiprosessin aikana käytämme useita eri vaiheita löytääksemme sopivan hakijan. Teemme persoonallisuustestejä, simulointi ​​testejä ja arvioimme henkilökohtaista soveltuvuutta. Asiakkaana sinulla on aina palautusoikeus, jos kandidaatti osoittautuu vääräksi.

Voimme auttaa terveydenhuollon rekrytoinnin eri osissa tai hoitamalla koko prosessin. Olemme terveydenhuollon rekrytoinnin asiantuntijoita.


Läs om vår kvalitetspolicy   Läs om vår miljöpolicy   Läs om vår integritetspolicy


- vi skapar förutsättningar för en bättre vård


  Samarbetspartner    Agito Clinical Team    Arbeta för oss     Vil du jobba på Agito?


image

ISO 9001:2015

 För att kunna leva upp till våra konsulter, kunder och kandidatförväntningar arbetar vi systematiskt med kvalitet och kontinuerliga förbättringar. Agito är ISO-certifierad enligt International Standard for Quality Management, ISO 9001: 2015

Stödverksamhet

Agito stöder flera organisationer som jobbar för en bättre värld.